معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان: بستهبندی غذا به مدت طولانی سلامت عزاداران را به خطر می اندازد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان از تشدید کنترل بهداشتی از اماکن برگزاری مراسمات مذهبی در کاشان خبر داد و گفت: بسته بندی غذای نذری به مدت طولانی سلامت عزاداران را به خطر می اندازد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، سیدعلیرضا مروجی ، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام محرم و صفر اظهار داشت: با توجه به شرایط ویژه ایام محرم و صفر لازم است مدیریت کنترلی و پیشگیری به ویژه کنترل عوامل محیطی در راستای حفظ و ارتقای سلامت عزاداران با برنامه ریزی منسجم و مدون صورت پذیرد.
ویای مرتبط با آب و غذا به ویژه بیماریهای عفونی رودهای را ناشی از عدم رعایت نکات بهداشتی در توزیع غذا ویژه ایام محرم و صفر را متصور دانست و افزود: بدین منظور دستورالعمل تشدید کنترل بهداشتی و بازرسی بهداشت محیطی از موکب ها و محل برگزاری مراسمات مذهبی صادر شد.
تحویل اطلاعیه بهداشتی در مورد رعایت موازین بهداشتی به آشپزخانهها و چایخانههای کاشان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مکاتبه با مسئولان هیئات در مورد رعایت نکات ایمنی و بهداشتی به منظور ارتقای ایمنی و حفظ سلامت عزاداران خبر داد و ابراز داشت: تحویل اطلاعیه بهداشتی در مورد رعایت موازین بهداشتی به آشپزخانهها و چایخانهها صورت پذیرفته است.
وی از بازرسی بهداشتی از منابع تأمین و مخازن آب خبر داد و گفت: در این ایام نظارت مستمر بر امر پخت و توزیع غذا و نذورات در ایام محرم و صفر در دستور کار است و از تمامی مراکز و اماکن شهری و روستایی حساس با اولویت بهداشت فردی و مواد غذایی بازرسی بهداشتی به عمل میآید.
هرگونه پخت و پز باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد
مروجی با بیان اینکه هرگونه پخت و پز باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد، اظهار داشت: تمام افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت نیز ضروری است.
وی ضمن انتقاد از بسته بندی غذای نذری چند ساعت قبل از پایان عزاداری هیئت افزود: متأسفانه برخی هیئتها و نذر دهندگان، غذاها را چند ساعت قبل از مصرف عزاداران به اشتباه بسته بندی میکنند که این کار باعث به خطر افتادن سلامت عزاداران میشود.
خبر : خبرگزاری مهر