معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان : چهل و یک هزار و چهار صد دفتر به نرخ دولتی به منظور ساماندهی، تامین نیاز و توزیع هر چه بهتر دفاتر در بین دانش آموزان کاشانی توزیع می شود.
.jpg)
توزیع دفتر به نرخ دولتی در کاشان برای تنظیم بازار
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، مهندس مسعود خاندایی، معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان، در جلسه فوق العاده کارگروه تنظیم بازار در فرمانداری کاشان گفت: تصمیم گیری در خصوص توزیع انواع دفتر، کاغذ A۴ و همچنین شکر به عنوان دستور کار این جلسه قرارگرفت تا به منظور ساماندهی، تامین نیاز و توزیع هر چه بهتر دفاتر در بین دانش آموزان مسئولیت عرضه و توزیع این امر به مدیریت آموزش و پرورش شهرستان واگذار شود.
او، تصریح کرد: بر اساس فراخوان عمومی آموزش و پرورش تا ۱۱ مهر ماه از متقاضیان دفتر دولتی در مدارس ثبت نام خواهد شد.
معاون فرماندار کاشان در خصوص نرخ دولتی تعیین شده برای دفاتر و کاغذ افزود: دفتر ۴۰ برگ به قیمت ۱۷۰۰۰ ریال، ۶۰ برگ به قیمت ۲۵۰۰۰ ریال، ۸۰ برگ به قیمت ۳۴۰۰۰ ریال و ۱۰۰ برگ به قیمت ۴۲۰۰۰ ریال و همچنین ۲ هزار بسته کاغذ به نرخ هر بسته ۲۷۵۰۰۰ ریال توزیع خواهد شد.
خاندایی، توزیع ۱۰ تن شکر به قیمت هر کیلو ۳۴۰۰۰ ریال را یادآورشد و گفت: با توجه به اهمیت توزیع عادلانه و امکان بهره مندی متقاضیان از این کالاهای دولتی، مقرر شد نحوه توزیع به طریقی برنامه ریزی شود که کل شهرستان از آن برخوردار شود و همشهریان نیز هرگونه تخلف در زمینه توزیع این کالا را به اداره صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.
شایان ذکر است: جلسات فوق العاده کارگروه تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان، محرم، عید نوروز و بازگشایی مدارس و حسب مورد برگزار و جلسات عادی به صورت ماهانه تشکیل میشود.