برداشت سیصد و هفتاد تن آلو بخارا در برزک کاشان

۳۷۰ تن آلو بخارای در برزک کاشان برداشت و به زودی روانه ی بازار مصرف می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ،مدیر جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه حدود ۳۵ تا ۴۰ هکتار از زمین های کشاورزی برزک کاشان زیر کشت آلو است گفت: از هر هکتار این باغات به طور متوسط ۱۲ تن آلو برداشت می شود و کشاورزان در مراحل مختلف آلو را به بازار عرضه می کنند؛ در مرحله نخست، آلوی تر و تازه و مرحله دوم به صورت خشک شده است.
مجید کافی زاده با بیان اینکه فصل پر زحمت برداشت آلو برای کشاورزان برزکی 50 روز ادامه دارد گفت: این محصول در مناطق مختلف برزک کاشان کاشت و برداشت می شود که دارای انواع مختلفی مانند آلوبخارا، آلوزرد ، آلوسیاه و آلوشربتی است.
وی با بیان اینکه شهر برزک کاشان دارای چهار محصول شاخص و استراتژیک است، افزود: گل و گلاب، شاتوت، آلو و گردو چهار محصول شاخصی است که کشاورزان منطقه به تولید آن مشغول هستند.
وی با اشاره به تولید مرغوب ترین آلوی بخارا در برزک کاشان افزود: آلو بخارا یکی از آخرین محصولات کشاورزی است که همزمان با برداشت محصولات دیگری مثل گردو، بادام ، هلو ، امرود و گلابی برداشت می شود.
وی اشاره به مصارف مختلف انواع آلو گفت: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان به کار می رود و دارای خواص درمانی چون ضد یبوست، برطرف کننده حرارت تب، صفرا، خشکی مزاج و غلظت خون است.



