ادارات شهرستان کاشان

نمایشگاه تخصصی و فن بازار فرش ماشینی در کاشان گشایش یافت.

گشایش نمایشگاه تخصصی و فن بازار فرش ماشینی در کاشان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ،دبیر اجرایی نمایشگاه ملی فرش ماشینی کاشان گفت: این نمایشگاه در وسعت پنج هزار مترمربع و در حدود 60 غرفه برپاشده است و هیات هایی از 17 کشور در این نمایشگاه حضور دارند

رئیس اداره صنعت معدن وتجارت کاشان افزود:در پانزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی صنایع وابسته فرش ماشینی، بیش از50 شرکت مختلف در زمینه صنعت فرش ماشینی شرکت کردند که این شرکت‌ها از بخش‌های مختلف کشوری و بین المللی در زمینه تاسیسات ، الکترونیک ، قطعات ماشین آلات ، رنگرزی و ریسندگی فعالیت می‌کنند.

مجید برازنده با اشاره به اینکه ظرفیت تولید فرش ماشینی کاشان سالانه 100 میلیون مترمربع است گفت: شمار واحدهای تولید فرش ماشینی در منطقه افزون بر 1400 واحد و زمینه اشتغال نزدیک به 20 هزار نفر را فراهم کرده است و 80 درصد صادرات فرش کشور را در برمی‌گیرد.

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع وابسته به فرش ماشینی تا30 آذر در بلوار راوند دایر است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا