ادارات شهرستان کاشان

اصفهان ،کاشان ،نجف آباد و فلاورجان از جمله شهرستان هایی است که بالاترین آمار متقاضیان بیمه بیکاری را دارند .

بیش از 66 هزار نفر از ساکنان استان اصفهان متقاضی بیمه بیکاری هستند .

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، مسوول بیمه بیکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان گفت: هم اکنون 66 هزار و 538 نفر در استان متقاضی دریافت  بیمه بیکاری هستند، که از این تعداد 61 هزار و 363 نفر مشمول رسیدگی و بررسی این درخواست قرار گرفتند .

عادله امینی با اشاره به افرایش آمار چشمگیر متقاضیان بیمه بیکاری  از زمان شیوع کرونا  در این استان افزود: اصفهان ،کاشان ،نجف آباد و  فلاورجان  از جمله شهرستان هایی است که بالاترین آمار متقاضیان بیمه بیکاری را دارند .

وی گفت: براساس اعلام نظر وزارتخانه مقرر شده ، تا پایان اردیبهشت  وضعیت بیمه بیکاری  متقاضیانی که به دلیل شیوع کرونا  دچار مشکل شده اند ، مشخص شود .  

عادله امینی به کاهش 11 درصدی تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری اسفند پارسال در مقایسه با مدت مشابه 97 خبر داد و گفت:  مقرری بگیران بیمه بیکاری در اسفند پارسال 25 هزار و 167 نفر  بوده است .

استان اصفهان با داشتن 10 درصد از مقرری بگیران بیمه بیکاری پس از تهران در این حوزه رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است .

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا