اجتماعی

سرهنگ حسین اردلان فرمانده جدید انتظامی کاشان شد.

ایران با وجود شیطنت‌های کشور‌های کفار امن‌ترین کشور در دنیاست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان؛ نماینده ولی فقیه در منطقه وامام جمعه کاشان گفت: دلیل اینکه ایران اسلامی با وجود شیطنت‌های کشور‌های کفار امن‌ترین کشور در دنیاست وجود نیرو‌های مسلح جان بر کف این مرز و بوم هستند.
حجت السلام والمسلمین حسینی در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی کاشان با بیان اینکه نیروی انتظامی یکی از پایه‌های اصلی مقابله با ناامنی‌ها است گفت: امنیت رکن اصلی آرامش در جامعه است و نیروی انتظامی در خط مقدم مقابله با حرکات مخل نظم و امنیت قرار دارد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان نیز مجموعه انتظامی را ستون اصلی حفظ امنیت، آرامش و نظم عمومی دانست و گفت: امنیت امروز استان اصفهان و شهرستان کاشان، نتیجه تلاش شبانه‌روزی کارکنان انتظامی، همراهی دستگاه قضایی، سپاه، بسیج، اداره اطلاعات و مهم‌تر از همه، حمایت و اعتماد مردم است.
سردار حسین بساطی افزود: امنیت محصول جمعی است و همه نقش داریم تا مردم به عنوان مطالبه‌گر و پشتوانه پلیس در امنیت باشند.

در این آیین سرهنگ حسین اردلان به عنوان فرمانده جدید انتظامی کاشان معرفی و از خدمات سرهنگ ایرج کاکاوند قدردانی شد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا