برخورد 2 دستگاه اتوبوس با یک تریلر در آزادراه امیرکبیر حدفاصل نطنز و کاشان سبب مصدوم شدن 25 تن از سرنشینان این خودروها شد.

برخورد 2 دستگاه اتوبوس با یک تریلر در آزادراه امیرکبیر حدفاصل نطنز و کاشان سبب مصدوم شدن 25 تن از سرنشینان این خودروها شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان به نقل از خبرگزاری ایرنا ، علی کفاشی رئیس جمعیت هلال احمر بادرود نطنز روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساعت 2 و 50 دقیقه بامداد امروز دو دستگاه اتوبوس و یک دستگاه تریلر با یکدیگر برخورد کردند که ماموران پایگاه امداد و نجات بین شهری بادرود به محل حادثه اعزام شدند.
وی اظهار کرد: براثر شدت برخورد، یکی از اتوبوس ها واژگون شده بود.
وی گفت: ماموران امداد و نجات جاده ای بادرود و کاشان با حضور در صحنه تصادف عملیات رهاسازی را انجام دادند و مصدومان حادثه توسط 6 واحد امدادی اورژانس بادرود و کاشان و 2 واحد امدادی از هلال احمر بادرود و کاشان به بیمارستان های شهید بهشتی کاشان و فاطمیه بادرود منتقل شدند.
به گفته کفاشی، علت حادثه توسط عوامل پلیس در دست بررسی بوده و حال عمومی اکثر مصدومان رضایت بخش است.
آزاد راه نطنز – کاشان به طول حدود 80 کیلومتر، قطعه ای از آزاد راه امیرکبیر است که اصفهان را به شهر قم متصل می کند.