فرهنگی

سفیر ژاپن در کاشان: روابط فرهنگی ایران و ژاپن را به هم پیوند داده است

سفیر ژاپن در کاشان گفت: روابط فرهنگی میان ایران و ژاپن حتی در دوران سخت سیاسی ادامه پیدا کرده و ایران و ژاپن را به هم پیوند داده است و امیدواریم با همکاری‌های دو جانبه روابط فرهنگی دو کشور مستحکم‌تر شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، به نقل از خبرگزاری تسنیم از کاشان، روز فرهنگی ژاپن با اجرای برنامه های منتوع و آیین‌های سنتی با حضور شخصیت های سیاسی، فرهنگی، هنری و میهمانان رسمی ژاپن در هتل سرای عامری‌ها کاشان برگزار شد.

این برنامه با سخنرانی سفیر ژاپن در تهران شروع شد و نیز کنسرت موسیقی طبل و فلوت هنرمندان ژاپنی اجرا شد که هدف از این برنامه معرفی فرهنگ، هنر و آئین‌های سنتی ژاپن بود.

در این مراسم هیرویاسو کوبایاسی سفیر ژاپن در تهران ضمن اشاره به آغاز ماه فرهنگی ژاپن از دو روز پیش و معرفی هنرمندان فلوت و طبل ژاپنی اظهار داشت: فلوت ژاپنی با نام شینو بوعه در مراسم ژاپن نواخته می‌شود و نوازنده طبل ژاپنی آقای ایچی تارو در سال 2014 نیز به ایران آمده و در هفته فرهنگی ژاپن به اجرای موسیقی پرداخته است.

سفیر ژاپن بیان کرد: در سال 2019 ساگرد 90 سالگی روابط دیپلماتیک میان ایران و ژاپن است و روابط فرهنگی میان ایران و ژاپن  حتی در دوران سخت سیاسی ادامه پیدا کرده و ایران و ژاپن را به هم پیوند داده است  و امیدواریم با همکاری‌های دو جانبه روابط فرهنگی دو کشور مستحکم‌تر شود.

سعید ابریشمی‌راد نیز در این مراسم گفت: اگر بخواهیم فرهنگمان را بین سایر کشورها گسترش بدهیم باید بتوانیم به یکدیگر اعتماد کنیم که در این صورت باعث نزدیکی دو کشور ژاپن و ایران می‌شود.

شهردار کاشان اظهار کرد: ملت ایران مردم ژاپن را قابل اعتماد می‌دانند و این حس خوب قطعا می‌تواند ابزار موثری برای ارتقای سطح تعاملات دو کشور باشد.

وی عنوان کرد: باعث افتخار است که کاشان به عنوان یکی از کهن‌ترین شهرهای سرزمین پهناور ایران با قدمت هفت هزار ساله میزبان سفیر و هنرمندان ژاپنی است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا