حوادث

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی کاشان: حوادث در شهرستان کاشان ۲ کشته و ۱۸ مصدوم بر جا گذاشت

  سخنگوی سازمان آتش‌نشانی کاشان گفت: در آذرماه سال جاری حوادث رخ‌ داده در شهرستان کاشان ۱۸ مصدوم و دو کشته به جای گذاشت.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي  عصر کاشان ، به نقل ازخبرگزاری تسنیم از کاشان، روح‌الله فدایی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در آذر ماه سال جاری 54 آتش‌سوزی در شهرستان کاشان به وقوع پیوسته است اظهار داشت: تعداد حوادث در این ماه نیز به 105 مورد رسیده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان با بیان اینکه تعداد حوادث و آتش‌سوزی در این شهر به 159 مورد رسیده است، افزود: بیشترین آتش‌سوزی‌ها در مناطق مسکونی و صنعتی به وقوع پیوسته است.

فدایی ضمن اشاره به دلایل عمده آتش‌سوزی در شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: اتصالی برق، عدم رعایت نکات ایمنی در افروختن آتش، بالا بودن حرارت محیط و انتقال آن و نشت گاز از مهمترین دلایل وقوع آتش‌سوزی است.

وی ضمن اشاره به انواع حوادث رخ داده در کاشان و پوشش آنان توسط آتش‌نشانان کاشانی تصریح کرد: باز کردن درب خودرو و منازل، گرفتن مار و جانوران موذی، تصادف، واژگونی خودرو و غیره از جمله حوادث رخ داده در شهرستان کاشان است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان ابراز داشت: نشست زمین و فرو رفتن خودرو، رها سازی اعضای بدن و آسانسور نیز از حوادثی است که آتش‌نشانان کاشانی آنان را پوشش و جان هموطنان را نجات دادند.

فدایی ضمن اشاره به آمار و ارقام در مورد تعداد افراد نجات یافته، مصدوم و کشته در حوادث و آتش‌سوزی‌های آذر ماه در کاشان بیان کرد: در عملیات‌های انجام گرفته در این ماه تعداد 54 نفر نجات یافته که از این تعداد 18 نفرمصدوم شدند و متاسفانه حوادث 2 تن فوتی در برداشته است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا