اجتماعی

تجلیل از مادران شهدای مدافع حرم برای نخستین بار در کاشان

به گزارش پايگاه خبري تحليلي  عصر کاشان ، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای معراج سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان برای نخستین بار از مادران شهدای مدافع حرم تجلیل شد.

بنا بر این گزارش این آیین معنوی که در جوار قطعه شهدای مدافع حرم در گلزار شهدای کاشان برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین موسوی مسئول رسیدگی به امور شهدای تیپ فاطمیون مرکز قم به ایراد سخن پرداختند.

در این مراسم که با حضور پرشور و گسترده خانواده شهدای دفاع مقدس و تیپ فاطمیون برگزار شد، با مدیحه سرایی حاج محسن افشاری نیز همراه بود.

اجرای دلنوشته توسط فرزند جاویدالاثر شهید مرادی از شهدای گرانقدر مدافع حرم نیز از دیگر برنامه های این مراسم بود که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهدای هدایایی از طرف فرهنگسرای معراج از مادران و همسران شهدای مدافع حرم تجلیل و تقدیر شد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا