نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان

رسانه‌های داخلی مهم‌ترین سنگر مقابله با تهدید‌ها و توطئه‌های فرهنگی و اجتماعی دشمنان هستند.

آیت الله نمازی در دیدار با مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان
رسانه‌ها مهمترین سنگر مقابله با تهدیدات آمریکا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، شامگاه پنج شنبه ، در دیدار با مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان گفت: در حالی که امروزه دهها هزار رسانه مکتوب و تصویری، فضای مجازی، اینترنت و فرستنده های ماهواره ای علیه جمهوری اسلامی فعالیت می کنند، رسانه های داخلی می توانند از طریق فرهنگی و رسانه ای با این کارشکنی ها مقابله کرد.

آیت اله عبدالنبی نمازی ایجاد شكاف و انحراف افكار عمومي را يكي از دستاوردهاي جنگ رسانه اي استكبار جهاني دانست و افزود: صداوسیما به عنوان یک رسانه و سرمایه ملی در جبهه فرهنگی و اطلاع رسانی باید با جنگ رسانه ای دشمنان مقابله کند.

مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان نیز در این دیدار گفت: بر اساس ظرفیت های موجود در شهرستان کاشان، بهره مندی مردم این شهرستان از رادیو امری ضروری بود که با تلاش نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی این امر محقق شد.

بهرام عبدالحسینی افزود:براي راه اندازي راديو كاشان و تهيه زيرساخت هاي آن همکاران ما در صداوسیمای مرکز اصفهان یک ماه تلاش شبانه روزی داشتند تا مردم در روز ۲۲بهمن به آرزوی دیرینه خود برسند.

“

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا