ادارات شهرستان کاشان

رئیس اداره هواشناسی کاشان ضمن اشاره به افزایش دمای کاشان تا چهل و پنح درجه سانتی گراد گفت: شهروندان از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند.

رئیس اداره هواشناسی کاشان هشدار داد

افزایش دمای کاشان تا ۴۵ درجه سانتی گراد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، عباس ارغوانی ، ضمن اشاره به بروز پدیده گرد و خاک در کاشان اظهار داشت: این پدیده که شمال استان اصفهان مخصوصاً شهرستان کاشان را تحت تأثیر قرار داده است از جنوب سمنان و کویر دق سرخ نشأت می‌گیرد و از آنجا که جهت باد شمالی و شمال شرقی است به سمت منطقه کاشان و آران و بیدگل حرکت کرده و در آران و بیدگل تشدید می‌شود.

وی با بیان اینکه تشدید پدیده گرد و غبار به دلیل وجود کانون‌های تشدیدکننده در منطقه آران و بیدگل است، افزود: پدیده گرد و غبار در مناطق کاشان و آران و بیدگل تا امروز ادامه داشته و بر همین اساس به افراد هدف از جمله کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی توصیه می‌شود از تردد غیر ضروری خودداری کنند و در صورت عبور و مرور از ماسک‌های مخصوص استفاده کنند.

رئیس اداره هواشناسی کاشان با بیان اینکه در زمان بروز پدیده گرد و غبار از سفرهای غیرضروری اجتناب کنید، ابراز داشت: پرهیز از مصرف غذاهای چرب، استفاده زیاد از مایعات و لبنیات کم چرب و شستشوی مکرر بینی و دهان و همچنین پوشش مناسب مواد غذایی آماده مصرف در جلوگیری از بروز عوارض ناشی از گرد و غبار بسیار مؤثر است.

وی با بیان اینکه دمای هوا تا اواسط هفته تا ۴۵ درجه سانتی گراد افزایش دارد، گفت: در این شرایط شهروندان در معرض گرمازدگی قرار می‌گیرند و بر همین اساس نیز توصیه می‌شود از تردد غیر ضرور خودداری کرده و یا ساعات تردد را به اوایل صبح یا اواخر روز تغییر دهند.

منبع خبر : خبرگزاری مهر

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا