اجتماعی

اختتامیه کنگره سراسری “فضل نبی” در سفیدشهر آران و بیدگل برگزار شد

اختتامیه کنگره سراسری “فضل نبی” در سفیدشهر آران و بیدگل با حضور نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل، رئیس اداره ارشاد کاشان و آران و بیدگل و سایر مسئولان منطقه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، به نقل از خبرگزاری تسنیم از کاشان، اختتامیه کنگره “فضل نبی” شامگاه سه‌شنبه در سفیدشهر آران و بیدگل با حضور نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل، رئیس اداره ارشاد کاشان و آران و بیدگل، رئیس انجمن میراث فرهنگی سفیدشهر، شهردار سفید شهر و سایر مسئولان منطقه برگزار شد.

سیدمحمد ساداتی‌نژاد در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن مبعث پیامبر اکرم(ص) و گرامیداشت یاد و نام ملا فضل علی نصرآبادی اظهار داشت: همه افتخارات ملا فضل علی نصرآبادی آن است که از خود آثار خوبی به جای گذاشته است.

رئیس انجمن میراث فرهنگی سفیدشهر ضمن تقدیر و تشکر از عوامل و داوران کنگره فضل نبی افزود: اگر بخواهیم ملافضل علی را بشناسیم باید تاریخ و شعر و ادب نصر آباد را بشناسیم زیرا او در یک مجموعه شناخته می‌شود و با وجود علمای گوناگون در این حوزه سرشناس شده بود.

ساداتی‌نژاد گفت: ملافضل الله از 80 سالگی شروع به سرودن دیوانی در مدح پیامبر اکرم(ص) می‌کند و از زمانی شروع به سرودن این دیوان می‌کند که داغ 10 فرزند خود را دیده است و اگر از 80 سالگی شروع به سرودن دیوان در وصف پیامبر(ص) می‌کند به منزله آن نیست که قبل از آن شعرسرایی نمی‌کرده است.

وی گفت: بعد از 300 سال در سال 75  زمانی که در مورد تاریخ سفید شهر تحقیق می‌کردم نام این عالم را پیدا کردم در حالی که قبل از آن هیچ کس از وجود چنین عالمی آگاه نبود و تقارن مراسم بزرگداشت این عالم با بعثت رسول اکرم(ص) را باید به فال نیک گرفت.

سیدجواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس نیز در این مراسم اظهار داشت: میراث‌ها مادی یا معنوی هستند و حقیقتا میراث‌های معنوی ماندگار هستند و ملا فضل علی بعد از 300 سال شناخته شده و شهره کشوری پیدا می‌کند و کشف هویت او بعد از 300 سال فقط به خطر خلوص نیت این عالم نصرآبادی بوده است.

میثم نمکی نیز در این مراسم اظهار داشت: جشنواره فضل نبی دومین رویداد سراسری برگزار شده در خطه سفیدشهر است و پیشنهاد می‌شود سومین جشنواره سراسری این خطه با محوریت امام زمان (عج) یا امام رضا (ع) برگزار شود.

رئیس اداره ارشاد آران و بیدگل افزود: شعر مظهر شور و شعور است و می‌توان نکات اخلاقی فرهنگی و اجتماعی را در قالب شعر به آحاد جامعه منتقل کرد و باید دانست که انتقال فرهنگ به مردم توسط شعر از تاثیرگذارترین راه‌ها است.

به گزارش تسنیم در این مراسم از نقاشی هنرمند توانیاب، فاطمه حمامی نصرآبادی رونمایی شد این هنرمند معلول نصرآبادی تمثال ملا فضل علی نصرآبادی را با تخیلات خود کشید و از نقاشی وی تندیس کنگره ساخته و رونمایی شد.

محسن سلطانی از کاشان، علی سلیمانی از تهران و آرش پورعلیزاده از استان گیلان نفرات اول تا سوم در بخش شعر، محبوبه حسنی در بخش دلنوشته و در بخش خوشنویسی عباس ایجادی و معصومه معتمدی حائز رتبه‌های برتر شدند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا