علمی

تولید محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار در دانشگاه کاشان

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان : عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی این دانشگاه، محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار را تولید کرد .

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر کاشان ، مجید منعم زاده افزود: این محلول ضدعفونی بر پایه اسیدی و مخلوط با برخی از ترکیبات گیاهی ساخته شده است.

سید علی حسینی تفرشی تولید کننده این محصول هم گفت: خواص اجزای پایه اسید و ترکیب گیاهی در این محلول کاملا ارگانیک و طبیعی بوده و خواص ضد ویروسی و ضد باکتری هر دوی آنها را سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا تایید کرده است.

وی افزود: مجموعه گزارش‌های علمی نشان می‌دهد که در صورت کاربرد مناسب، این محلول روی گستره وسیعی از ویروسها از جمله خانواده کرونا ویروسها مؤثر است

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا