نماینده مجلس

رئیس هیئت مدیره مجمع خیّران کشور گفت: مجمع خیران علاوه بر استان‌ها در شهرستان‌های ویژه نیز تشکیل خواهد شد.

در گردهمایی خیّران کاشان مطرح شد؛
تشکیل مجمع خیّران در شهرستان‌های ویژه کشور

به گزارش پايگاه خبري تحليلي عصر کاشان ، حبیب الله بوربور در گردهمایی خیّران کاشان با اشاره به اصلاح آئین نامه اجرایی مجمع خیّران کشور و نگاه به شهرستان های ویژه کشور گفت: اولین مجمع خیّران شهرستان های کشور، تا پایان سال در کاشان تشکیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه در مجمع خیّران شهرستان کاشان باید 50مجمع خیّران تشکیل شده در این شهرستان ساماندهی و تحت پوشش قرار گیرند افزود: مجامع خیّران تشکیل شده در شهرستان های ویژه نیز مثل استان ها زیرمجموعه مجمع خیّران کشور مستقل خواهند بود.
نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم از فعالیت 50مجمع و بنیاد خیّران و حامیان در شهرستان کاشان خبر داد و گفت: در این شهرستان خیّران در همه زمینه ها و حوزه ها از جمله مدرسه سازی، راه سازی، آبرسانی و سلامت وارد شده و کمک می کنند.
سیدجواد ساداتی نژاد افزود: آنچه مردم کاشان در 40سال گذشته به دولت مالیات داده و یا کمک کرده نسبت به آنچه که دولت در این شهرستان سرمایه گذاری کرده کمتر و جزئی است و این نشان دهنده همت و تلاش مردم و خیّران نیک اندیش است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا