سارقان منازل نیمه ساز در کاشان دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از دستگیری سارقان حرفه ای اماکن خصوصی و کشف ۴۸ فقره سرقت از منازل نیمه ساز خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي عصر کاشان ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ علی پور کاوه با اعلام این خبر اظهار داشت : به دنبال وقوع چندین فقره سرقت از اماکن خصوصی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان افزود : مأموران پلیس آگاهی این شهرستان با انجام یک سری اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند 2 سارق 34 ساله و 36 ساله شناسایی و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه داخل مخفیگاه ، شناسایی و دستگیر شدند.
پور کاوه ادامه داد : ماموران طی بازرسی از مخفیگاه متهمان مقادیر زیادی اموال مسروقه منازل نیمه ساز کشف کردند.
وی اضافه کرد : طی بازجویی های اولیه به عمل آمده متهمان تا کنون به 48 فقره سرقت از منازل نیمه ساز اعتراف کردند و تحقیقات کماکان ادامه دارد.