سیاسی

شريعتمداري: سازش با آمریکا به معنای بردگی برای دشمن است

مدير مسؤول روزنامه كيهان گفت: امروز دشمنان شرايط اقتصادي و معيشتي ما را سخت و دشوار مي كنند و راه نجات را در سازش با آمريكا آدرس مي دهند، از اين رو سازش با آمريكا به معني نوكري و بلكه به معناي بردگي است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي  عصر کاشان ، حسين شريعتمداري يكشنبه شب در حسينيه شهداي پاسدار ناحيه مقاومت بسيج سپاه كاشان با اشاره به اينكه امروز در شرايط جنگ اقتصادي با دشمن قرار داريم، گفت: اگر امروز ما را از سايه جنگ با دشمن مي ترسانند اين كار تبليغاتي است كه كاربرد آن در دوره انتخابات است.

وي افزود: اگر ما را از گزينه جنگ مي ترسانند چنين اتفاقي هيچ زماني رخ نخواهد داد چرا كه اين گزينه را آمريكايي ها در جنگ 8 ساله و دفاع مقدس كه در موضع قدرت بودند و هواپيماهاي عراقي تهران را بمباران مي كرد و ما در موضع ضعف بوديم نتوانستند غلطي بكنند.

شريعتمداري گفت: دشمن زماني كه ايران حتي سيم خاردار نداشت نتوانست ايران را از گزينه نظامي بترساند، اما امروز كه جمهوري اسلامي ايران در اوج قدرت و اقتدار قرار دارد و قدرت موشكي ايران حرف اول را مي زند و برد موشكهاي ايراني گنبد آهنين را سوراخ مي كند و به اروپا مي رسد چگونه مي خواهد ايران را از گزينه نظامي بترساند.

به گفته وي، امروز گزينه نظامي در برنامه دشمن نيست و اصلي ترين گزينه دشمن جنگ اقتصادي است چرا كه دشمن همه راه ها را تجريه كرده و ناكام مانده است و در جنگ اقتصادي با ايران نيز ناكام خواهد ماند.

مدير مسؤول روزنامه كيهان گفت: شواهد فراواني در دست است كه جنگ اقتصادي دشمن با بهره گيري از برخي پايگاه هاي داخلي انجام مي شود كه اين پايگاه ها قابليت شناسايي را دارند.

شريعتمداري شرايط جنگ اقتصادي را شرايط پيچيده اي خواند و اظهار داشت: ما امروز در شرايط خطيري قرار داريم اما شرايط خطرناك نيست و آنهايي كه بحران  نديده اند شرايط امروز را بحراني مي دانند در حاليكه اين چنين نيست چرا كه تمام شاخصه ها نشانه برتري ما  است چرا كه امروز در حال عبور از عقبه اي هستيم که شرايط آن بسيار خطير است اما خطرناک نيست.

مدير مسؤول روزنامه كيهان يادآور شد: يكي از اهداف دشمن در جنگ اقتصادي اين است كه ما شرايط حساس و موقعيت برجسته خود را درك نكنيم و متوجه نباشيم در چه جايگاهي قرار داريم و اين در حالي است كه امروز جمهوري اسلامي ايران در منطقه حرف اول را مي زند.

شريعتمداري با اشاره به تفكر يكي از نظريه پردازان آمريکايي در رابطه با استفاده از فن ‹‹جوجيتسو›› در مقابله با  ايران گفت: استفاده از فن جوجيتسو ‹‹يكي از رشته هاي رزمي›› تلاش مي شود از توان حريف عليه حريف استفاده شود و اين همان كاري است كه امروز آمريكا با ايران انجام مي دهد.

وي با اشاره به اينكه امروز پومپئو مي گويد ما رسانه هايی را راه اندازي كرده ايم كه 24 ساعته به زبان فارسي عليه ايران برنامه پخش مي كند ابراز کرد: امروز شرايط پيچيده اي است اما مي توانيم از اين شرايط پيچيده عبور كنيم.

به گفته وي، امروز ديگر مانند صدر اسلام عمروعاص نمادهای مذهبی ندارد بلكه كت و شلواري است و هند جگرخوار امروز لبخند بر لب دارد از اين رو دشمن را بايد در ميان اين قالب ها شناسايي كرد و شناسايي آنها سخت و دشوار نيست.

مدير مسؤول روزنامه كيهان يكي از ترفندهاي بسيار موثر و گسترده دشمن را در اقليت نشان دادن نيروي مومن و متعهد دانست و گفت: اين يك قائده است كسي كه احساس كند نگاه او در جامعه در اقليت است ترجيح خواهد داد تا نگاه خودش را مطرح نكند.

شريعتمداري ادامه داد: اگر دشمن بتواند شما را به اين باور برساند كه نگاه و ديدگاه شما در اقليت است شما هم سعي خواهيد كرد ديدگاه خود را مطرح نكنيد و اين ترفند دشمن است، از اين رو نبايد پرچم خود را در مقابل دشمن پايين بياوريد چون همين كه پرچم خود را نيمه افراشته كنيد دشمن پرچم خود را بالا خواهد برد.

وي افزود: از سر و صدا و هياهوي دشمن نبايد وحشت كرد چرا كه سر و صداي دشمن نارنجك هاي دودزا و بمب هاي صوتي است تا شما را از مسير اصلي منحرف كند و تنها راه مبارزه با آن مطرح كردن ديدگاه هاي خود با صداي رسا است. 

مدير مسؤول روزنامه كيهان گفت: بايد در مقابل دشمن تابلوی خود را بالا نگه داريم و نبايد در برابر دشمن تابلوی خود را پايين آورد چرا كه همين كه تابلوی خود را پايين بياوريم خطر جدي براي نسل آينده به وجود آورده ايم و نسلي كه در راه است وقتي اين تابلوها را ببيند آدرس غلط مي گيرد.

وي با اشاره به اينكه حدود 70 درصد كساني كه در دروان انقلاب بودند از دنيا رفته اند، ابراز کرد: با وجود اينكه 70 درصد از كساني كه دوران انقلاب را تجربه كرده اند از دنيا رفته اند اما سال به سال بر تعداد جمعيت راهپيمايي روز 22 بهمن افزوده تر و گسترده تر مي شود.

شريعتمداري ادامه داد: اگر در رسانه ها ديده نمي شويم براي اين است كه دشمن از مارپيچ سكوت كه يك دالان و كريدوري كه ديواره آن را رسانه ها مي سازند استفاده مي كند و با هر نظري كه مخالف باشد آن را به اين كريدور هدايت و بعد از چكش كاري آن را يك نظريه اقليت معرفي مي كند. 

مدير مسؤول روزنامه كيهان گفت: خط حمله را مي توان از كانون حمله شناخت و به هركجا حمله مي شود مي توان تشخيص داد كار چه كسي است و امروز اين ديدگاه امام راحل كه اگر سپاه نبود كشور هم نبود همچنان پا برجا است از اين رو  امروز بيشترين حمله متوجه سپاه است.

شريعتمداري افزود: حمله به سپاه و برنامه موشكي ايران براي اين است كه اگر برنامه موشكي جمهوري اسلامي ايران نبود امروز داعش در داخل كشور بود، وقتي به سپاه و يا شوراي نگهبان حمله مي شود مي توان حمله كننده را شناخت.

وي افزود: تلاش مي كنند ملت ايران را مانند كسي كه در حال غرق شدن است و براي نجات خود به هر چيزي كه در دسترش باشد چنگ مي زند قرار دارند تا در چنين شرايطي آنچه را مي خواهند در دسترس ملت قرار دهند تا براي نجات خود به آنچه آنها دوست دارند چنگ بزنند.  

به گفته وي، شرايط اقتصادي و معيشتي را سخت و دشوار مي كنند تا در شرايط سخت اقتصادي آدرس داده و نجات از چنين وضعيتي را در سازش با آمريكا آدرس مي دهند، از اين رو سازش با آمريكا به معني نوكري و بلكه به معناي بردگي است

منبع خبر: خبرگزاري رسا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا