فرماندار ویژه کاشان شورا ها را ارکان مهم تصمیم سازی های کشور دانست و گفت: شوراها می توانند با تصمیم گیری درست٬ برنامه های موثری به مسولین اجرایی ارائه دهند.
شوراها با تصمیمگیری درست برنامههای موثری به مسوولین اجرایی ارائه دهند
به گزارش پايگاه خبري تحليلي عصر کاشان ،علی اکبر مرتضایی قهرودی ، ظهر دوشنبه در همایش روز شوراها که در سالن آزادی دانشگاه کاشان، برگزار شد،ظهار داشت: افتخار تمدن بشری در آموزههای دینی قائل شدن به اصل مشورت و لزوم تفکر شورایی، مهمترین امر جهت تصمیمگیری و تصمیمسازی است.
فرماندار ویژه کاشان با بیان اینکه شورا در اصل هفتم به عنوان ارکان مهم در تصمیمسازی و تصمیمگیری است، افزود: در همایش شوراها باید به بیان نقاط مثبت و چالش ها پرداخته شود تا با بررسی آن به مدیریتی بهتر در شورا برسیم.
وی با اشاره به شورا و اجماع وهمدلی ها تاکید کرد: زمانی که شورا مدیریت یکپارچه داشته باشد به توسعه دست می یابد مدیریت واحد در حوزههای مختلف در رفع نیازها راه گشا است.
مرتضایی خاطر نشان کرد: آموزش در هر حوزه اولویت اول است زیرا عدم شناخت جایگاه و شرایط هر مسؤلیت منجر به لطمات زیاد و غیر قابل جبرانی می شود، یک نظام آموزشی مدرن برای شوراها می تواند به کسب تجارب شوراها بیانجامد و مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه شورا ها جنبه نظارتی دارند و ستبری برای مشورت و تصمیم گیری محسوب می شوند گفت: بینش و آگاهی این نخبگان میتواند مسیر بهتری را در رسیدن به اهداف و وظایف آنها مشخص کند.
فرماندار ویژه کاشان با بیان اینکه تحریمها فرصت مناسبی را در توجه به صنعت گردشگری بوجود آورده افزود: شوراها می توانند با تصمیم گیری درست در این زمینه برنامه های موثری به مسولین اجرایی داده و در توسعه گردشگری پایدار کارنامه مثبتی را ارائه دهند.
وی تنها راه برونرفت از مشکلات و مسائل و کمبودها و مشکلات را توسعه گردشگری دانست و اظهار داشت: بخش خصوصی میتواند با حضور در بافت فرسوده و ساختوساز نقش تعیینکنندهای در توسعه این مهم داشته باشد.
سلیقه محوری آسیب مدیریت شهری محسوب می شود
همچنین در این همایش علی رسول زاده ریاست شورای اسلامی شهر کاشان با بررسی وظایف شوراها اظهار داشت: شوراها پالمان محلی هستند که باید با علمی برتر پایه ریزی و سیاست گذاری شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر کاشان گفت: داشتن اتاق علم و پژوهش، آینده نگاری،دریافت و مطالبات مردمیتعامل با نخبگان علمی شهر، گردش قدرت ، استفاده از حضور مردمی برای مسائل کلان شهری و نظارت و بررسی بر مسؤلین اجرایی از جمله وظایف شوراها است.
این مسئول بیان کرد: عدم همگرایی میان اعضای شورا در تشخیص منافع عام در مقابل منافع خاص باعث ایجادخلل در توسعه شهر خواهد شد که با تفکر برنامه ریزی و وفاق و همدلی بین اعضا این مشکل قابل حل خواهد بود.
رسول زاده با تأکید بر اینکه امروز باید شاهد تصمیمگیریهای مؤثرتری از سوی شوراها باشیم گفت: رسیدن به توسعه پایدار از مهمترین اهداف تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا بود که تحقق این مهم مستلزم همراهی و همکاری بیشتر اعضای آن است.
وی سلیقه محوری را از آسیبهای مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: باید در بحثهای مالی، هزینهای و درآمدی، برنامهای جامع و مدون در شهرداریها تهیه شود.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم