فرماندار کاشان: تکریم ارباب رجوع نیاز به پول و اعتبار ندارد

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان در دومین جلسه کارگروه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری شهرستان، اظهار داشت: اکنون بانک ها در خط مقدم جهاد اقتصادی هستند که باید با حمایت و پشتیبانی خود از تولید کنندگان به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک کنند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي عصر کاشان ، بع نقل از فرمانداری ویژه کاشان ،علی اکبر مرتضایی افزود: بانک ها باید به دنبال تفویض اختیار از مرکز و بالابردن سطح خود با توجه به جایگاه ویژه کاشان باشند تا در حداقل زمان ممکن به مشکلات مردم و صنعتگران رسیدگی شود.
????وی در ادامه خاطر نشان کرد: تکریم ارباب رجوع نیاز به پول و اعتبار ندارد و باید تلاش کنیم فردی که به شعب بانک مراجعه می کند ضمن ایجاد فضای مناسب، در حداقل زمان ممکن و با برخورد مناسب و روی خوش خدمات بانکی مورد درخواست به وی ارائه شود و با رضایت خاطر از بانک خارج شود.
مرتضایی در پایان گفت: مردم متدین کاشان به دلیل صبوری و تواضع، توقع زیادی از مسئولانشان ندارند، اما ما وظیفه داریم همین حداقل خواسته های مردم در زمینه های مختلف را پیگیری و به مرحله اجرا برسانیم، بخشی به عهده فرمانداری و بخشی به عهده بانک هاست که باید با همکاری همدیگر وظایفی که به عهده ما گذاشته شده را به نحو احسن انجام دهیم تا وضعیت بانک ها در شهرستان به درجه مطلوب خود برسد.