معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان : از تاریخ بیست و پنجم اسفندماه لغایت هفت فروردین نود و هشت، بیش از سی و هشت هزار بیمار به اورژانس های تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کرده اند.

در تعطیلات نوروز:
بیش از 38 هزار بیمار به اورژانس های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان مراجعه کرده اند
به گزارش پايگاه خبري تحليلي عصر کاشان ،به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل،دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، دکتر محمد حاجی جعفری افزود: از این تعداد بیش از 35000 بیمار به صورت سرپایی در اورژانس و حدود 2400 بیمار بستری شده و تحت درمان قرار گرفته اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: از این تعداد حدود 1700 نفر پس از دریافت خدمات اولیه درمان، از اورژانس ترخیص و مابقی به بخش های بستری منتقل شدند.
وی، با بیان اینکه در این مدت 231 مورد، عمل جراحی اورژانسی انجام شده، تصریح کرد: 53 بیمار نیز در بخش های ویژه بستری شده اند.
دکتر حاجی جعفری، 18 احیاء قلبی ریوی، اعزام 20 بیمار به مراکز معین، 100 زایمان طبیعی، 140 زایمان به روش سزارین و ویزیت سرپایی تخصصی بیش از 2000 نفر در کلینیک های ویژه دانشگاه را با کمک 300 نفر کادر پزشکی و 1400 نفر کادر پرستاری در 9 بیمارستان و پنج درمانگاه شبانه روزی از دیگر فعالیت های این ایام عنوان کرد.