حجت الاسلام ميرلوحي: دهه اول ذي الحجه دهه امامت و ولايت است
عضو هيات علمي دانشگاه امام صادق(ع) گفت: هجرت سلطانعلي ابن باقر(ع)، مراسم عزاداري پدر بزرگوارش و تبليغ دين براي حفظ مقام امامت و ولايت است و دهه اول ذي الحجه، دهه امامت و ولايت است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي عصر کاشان ، حجت الاسلام سيد مصطفي ميرلوحي يكشنبه شب در مراسم عزداري امام باقر(ع) كه در آستان مقدس فرزند بلافاصلش علي ابن امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال كاشان برگزار شد با تسليت شهادت اين امام بزرگوار، گفت: دهه اول ماه ذي الحجه دهه ولايت و امامت است.
وي از ماه ذي الحجه به عنوان يكي از چهار ماه حرام نام برد و افزود: ماه ذي الحجه ماه حرمت و عظمت است به ويژه دهه اول اين ماه فضليت خاصي دارد و اگر گناه در اين ماه چند برابر عذاب دارد، ثواب نيز در اين ماه چندين برابر اجر و پاداش دارد.
حجت الاسلام ميرلوحي گفت: همانگونه كه در در ماه ذي الحجه نماز و روزه و تلاوت قرآن و عبادت چندين برابر فضيلت و ثواب دارد به همان اندازه نيز معصيت و گناه چندين برابر عذاب است.
وي دهه اول ماه ذي الحجه را بسيار مهم خواند و بیان کرد: نامگذاري دهه فجر از سوي امام خميني(ره) در ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي به تأسي از دهه اول ماه حضرت موسي است كه سبب تكميل 30 شب به 40 شب چله موسوي و اربعين موسي و تكميل ‹‹وَالْفَجْرِوَلَيَالٍ عَشْر›› است.
عضو هيات علمي دانشگاه امام صادق (ع) از دهه اول ماه ذي الحجه به عنوان ايام معلومات و معدودات و ‹‹وَالْفَجْرِوَلَيَالٍ عَشْر›› نام برد و گفت: خداوند در دهه اول ماه ذي الحجه كه دهه مهماني و ضيافت خدا است هر آنچه كه مي خواهد به دوستان خود مي دهد چرا كه ماه رمضان ماه مهماني عام است و دهه اول ماه ذي الحجهة دهه مهماني خاص خدا است
حجت الاسلام مير لوحي روز عيد قربان را روز امامت خواند و گفت: خداوند مقام امامت و ولايت و آخرين درجات انبيا مرسلين را در روز عيد قربان داد، از اين رو از سوي رهبر معظم دهه بين عيد قربان و عيد غدير را دهه ولايت و امامت نامگذاري كرد.
وي افزود: خداوند به ابراهيم خليل نخست مقام عبوديت و در ادامه مقام نبوت و رسالت و خليل الرحماني را به او داد و بعد از عبور از اين چهار مرحله و گرفتن مقامات و نمره عالي، بعد از عبور از آخرين امتحان الهي مقام امامت را در روز عيد قربان از خداوند دريافت كرد.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) در ادامه اعمال حج را بزرگ ترين عمليات عبادي در جهان دانست و اظهار داشت: تمامي اعمال حج تعظيم شعائر و تكريم قهرمانان توحيد است و تعظيم شعائر، تكريم انبيا و اوليا و ائمه و صالحين عين توحيد است و با توحيد منافاتي ندارد.
حجت الاسلام مير لوحي گفت: مسلمانان بايد از كنگره عظيم حج درس بگيرند و نقشه كساني را كه قصد اختلاف بين شيعه و سني را دارند و آب به آسياب آل سعود مي ريزند را نقش بر آب كنند.
وي با تأكيد بر شلوغ بودن كنگره عظيم حج، ابراز کرد: برخي امروز سفر زائران خانه به حج تمتع را كمك به اقتصاد عربستان مي دانند در حاليكه حجاج بايد در كنگره حج كه چشم دشمنان اسلام را كور مي كند حضور داشته باشند.
حجت الاسلام مير لوحي اجتماع بزرگ حجاج در مكه و راهپيمايي چند صد كيلومتري و ميليوني اربعين حسيني را سبب كوري چشم دشمنان اسلام و اهل بيت(ع) دانست و ادامه داد: اجتماعات ملي مذهبي مردم ايران در برنامه هاي مذهبي و راهپيمايي هاي 9 دي و 22 بهمن و روز جهاني قدس دشمن را به وحشت انداخته و توطئه ها و فتنه هاي دشمن را خنثي كرده است.
وي اجتماعات مسلمانان در برنامه هاي ملي مذهبي را نشانه قدرت و همبستگي مسلمانان و وحشت دشمنان اسلام دانست و افزود: اسلام امروز با اجتماع حجاج و پياده روي ميليوني اربعين قدرت و اتحاد خود را به رخ دشمنان اسلام مي كشد، از اين رو حضور در مناسك حج لازم است و دليلي بر عدم شركت در مناسك حج وجود ندارد.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) در ادامه كار مدافعان حرم را در دفاع از حريم ولايت را بسيار ارزشمند خواند و با اشاره به اينكه ابعاد مهم پيروزي هاي جبهه مقاومت در سوريه و عراق در آينده بيشتر مشخص خواهد شد، گفت: امام مي فرمايد، مكتبي كه هياهو ندارد و سينه زن ندارد باقي و ماندگار نيست و اين محرم و صفر و عزاداري ها است كه اسلام را حفظ كرده است.
حجت الاسلام ميرلوحي در ادامه حفظ شيعه را به بركت وجود رهبري دانست و گفت: تبعيت از نماينده امام تبعيت از امام و تبعيت از رهبر معظم انقلاب تبعيت از امام زمان(عج) است.
وي افزود: امروز هر نغمه اي براي تضعيف نايب امام زمان و رهبر معظم انقلاب شنيده شود نغمه آمريكا و اسرائيل و دشمنان اسلام و اهل بيت(ع) و نظام است.
به گفته وي، هجرت سلطانعلي ابن باقر(ع)، مراسم عزاداري پدربزرگوارش و تبليغ دين براي حفظ مقام امامت و ولايت است و دهه اول ذي الحجه، دهه امامت و ولايت است.
حجت الاسلام مير لوحي با اشاره به اينكه كاشان منطقه ولايتي و مورد اميد اهل بيت(ع) است و عيد غدير مردم كاشان نبايد به يك روز و دو روز خلاصه شود، افزود: عيد غدير براي مردم كاشان بايد به مدت 10 روز از عيد غدير تا قربان برگزارشود.
وي افزود: از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) و امام رضا(ع) روايت است منطقه بين قم و كاشان منطقه مشهد اردهال بلاد و الشيعه است و اين منطقه در فتنه ها كه شيعيان را به شهادت مي رساند پناهگاه شيعه و اميد امام زمان است و منطقه اي است كه سربازان دولت كريمه مهدوي را تربيت مي كند، از اين رو غدير اين منطقه بايد متفاوت و الگوي مناطق ديگر باشد.
منبع خبر : خبرگزاري رسا